Szúnyogháló

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra is tudunk ajánlani minden igényt kielégítő szúnyoghálót. Fix és mozgatható rendszereket kínálunk, minden esetben hő álló és UV-stabil üvegszálas szúnyoghálóval, amelyek a rendkívüli időjárást is jól bírják.

  • Fix beépítésű szúnyogháló:Ezt a típust befelé nyíló ablakokhoz illetve olyan ajtókhoz ajánljuk, melyeket nem használunk közlekedésre (pl.: francia erkély), mivel a szúnyogháló kerete a nyílászáró külső keretéhez fixen lesz rögzítve.
  • Mobil szúnyogháló
  • Nyitható vagy eltolható szúnyogháló
  • Pliszé szúnyogháló:Ez a szúnyogháló típus harmónika-szerűen működik: néhány vezetőszál segítségével záródik és nyitódik. Rendkívül szép látvány, és nagy előnye, hogy bárhol megállítható. Nem csapódik vissza, mivel rugós alkatrészt nem tartalmaz, így a meghibásodás esélye is a minimálisra csökken.További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve látogasson el bemutatótermünkbe!