Kültéri árnyékolástechnika

Zsalúzia

Napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása. A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít. Kiváló minőségű kopásálló alkatrészek, jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit. 

Redőnyök: alumínium és műanyag

Hatékony a hő és a hangszigetelő képessége,véd a káros UV sugárzás ellen, továbbá nem enged betekintést a kíváncsi tekinteteknek és megóv az illetéktelen behatolóktól, mivel a redőny egy védelmi vonalat képez, amit sok idő alatt és nagy zajjal lehet csak eltávolítani. Minőség és hosszú élettartam jellemzi és kombinálható a szúnyoghálóval. Több színben kapható kézi és motoros működtetetéssel egyaránt. A műanyag redőnylécekkel gyártott redőny is hatékony hőszigetelést biztosít, de a szigetelőhabbal kitöltött alumínium redőnylécekkel Ön jelentős, akár 30%-kos energia megtakarítást érhet el.

Napellenző (terasz árnyékoló)

Ezek a jól ismert kültéri árnyékolók és kerti árnyékolók hasznos és dekoratív részei a házak és lakások teraszainak, illetve erkélyeinek. Napellenzőjét a saját elképzelései szerint alakíthatja, mivel nagyon sok szerkezet és anyag típus áll rendelkezésünkre, a különböző szerelési módok pedig igazodnak az Ön igényeihez, valamint a beépítési követelményekhez.

Karos (bukókaros) napellenzők:

  • Nyitott napellenző: Amennyiben lehetőségünk van külső árnyékolónkat védett helyre szerelni, például erkély, vagy terasz alá, úgy a nyitott szerkezetű karos napellenző ideális választás.
  • Félig tokozott napellenző: A nyitott típusú napellenzőkkel ellentétben ez a változat egy speciálisan kialakított homlokprofillal rendelkezik, ami becsukott állapotban védi a hengert és a ponyvát az időjárástól.
  • Tokozott napellenző: A speciálisan kialakított szerkezetnek köszönhetően a textil és a szerkezet mechanikája minden irányból védve van a napellenző becsukott állapotában. Ezáltal még a szélsőséges időjárási viszonyok sem tudnak kárt okozni a napellenzőben.

Kültéri textil árnyékolók (winscreen, fixcreen)

Winscreen külső textilárnyékolók formatervezésének köszönhetően harmonikusan illeszkednek a szerkezeti formákhoz. Hosszú távú megoldást nyújt, irodák, közintézmények esztétikus, könnyen kezelhető árnyékolóként.

Egy termék, több funkcióval: árnyékoló, szúnyogháló és kitűnő épületdekoráció.

Kitűnő ár-érték arány jellemzi a kültéri textilárnyékolók körében.

Kisebb ablakokra is alkalmazható a Winscreen Mini otthonában illetve olyan nyílászárókra, ahová nincs lehetőségünk redőnyt szerelni.

A fixscreen külső textilárnyékolók teljesen fényzáró Soltis textilcsaládból készülnek, továbbá akár 22m2 egybefüggő felület árnyékolására is alkalmazható.

Szélcsatornában végzett teszteknek köszönhetően tudhatjuk, 120 km/h szélnek is ellenáll, továbbá a textilek felülete lángálló, UV álló PVC bevonattal van bevonva, ami biztosítja a hosszú élettartamot.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!