Menü

Szolgáltatások

Helyszíni felmérés, személyre szabott tanácsadás!

Megmérjük ablakait és helyszínre visszük a kiválasztott mintasálakat. Így lehetősége van, stílusban és színben is megtalálni a legmegfelelőbbet; teljesen ingyenesen (amennyiben nállunk vásárol) ! Személyre szabott tanácsadásra sor kerülhet, bemutatótermünkben is! 

Online megrendelés

Megrendelheti a függöny és sötétítők menüpontban, akár méterben, akár kész függönyként szeretné. GLS futárszolgálattal küldjük az otthonába!

 

Varrás

Saját varrodánkban készítjük a függönyöket, sötétítőket. Ezen kívül varrunk: római rolókat, lapfüggönyöket, drapériákat, falvédőket, elkötőket, ágytakarókat, díszpárnákat, asztalterítőket, székhuzatokat, ringlis függönyöket.

Szerelés

 

Felszereljük a karnisokat és feltesszük függönyeit! Lehetősége van igénybe venni szolgáltatásunkat, amennyiben azt szeretné, hogy gyorsan, precízen és piszok nélkül a helyére kerüljön minden! Bízza ránk a nehezebb munkát!

Függöny tisztítás

 

Vállaljuk függönyök tisztítását helyszíni kiszállással, le és felszereléssel rövid határidőn belül! Kímélje meg magát a fáradalmaktól és bízza szakemberre a munkát!